Smoothie met mango en spinazie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Smoothie met mango en spinazie

met Griekse yoghurt en zonnebloempitten

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

50 gram

Spinazie

250 gram

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Mango

25 gram

Zonnebloempitten

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1346 kJ
Energie (kcal)322 kcal
Vetten13.4 g
waarvan verzadigd7.9 g
Koolhydraten38.4 g
waarvan suikers32.2 g
Vezels4.3 g
Eiwitten8.2 g
Zout0.3 g

Benodigdheden

•Hoge kom
•Staafmixer

Instructies

1

Pel de banaan en snijd in stukken. Schil de mango en snijd het vruchtvlees klein. Voeg de spinazie, banaan, mango en Griekse yoghurt toe aan een hoge kom. Pureer tot een dikke smoothie met een staafmixen (zie Tip).

Tip: Heb je een blender in huis? Gebruik deze dan om alles in the mixen.

2

Verdeel de smoothie over kommen. Garneer met de zonnebloempitten.