Met dit recept tover je 325 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
150 gram
Sperziebonen
½ bosje(s)
Radijs
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Little gem
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
(Bevat: Vis)
10 gram
Kappertjes
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Mosterd
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat ijzer er niet alleen in groene bladgroenten zit, maar ook in radijs? Tevens is radijs rijk aan vitamine C, wat de opname van ijzer bevordert. Klein, maar hartstikke fijn voor je lijf dus!
Tip: Voeg eventueel meer mosterd naar smaak toe.
Tip: Leg eventueel meerdere little gem blaadjes op elkaar voor dikkere sla-bootjes.