Met dit recept tover je 265 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
120 gram
Gekruid rundergehakt
¼ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
BBQ-rub
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½
Tomatenpuree
¼ stuk(s)
Tomaat
0.1 stuk(s)
Limoen
40 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
⅘ stuk(s)
Little gem
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Avocadodip
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je verwerkt de ui rauw in de tomatensalsa. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee met het gehakt in stap 2.
Tip: Leg eventueel twee blaadjes op elkaar om grotere slataco's te maken. Gebruik dan 8 blaadjes per persoon.