Met dit recept tover je 265 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
¼ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
BBQ-rub
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
0.1
Tomatenpuree
120 gram
Gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Tarwe)
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Tomaat
0.1 stuk(s)
Limoen
80 gram
Little gem
40 gram
Guacamole
40 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je verwerkt de ui rauw in de tomatensalsa. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee met het gehakt in stap 2.
Tip: Leg eventueel twee blaadjes op elkaar om grotere slataco's te maken. Gebruik dan 8 blaadjes per persoon.