Skip to main content
Romige smoothiebowl met peer, kiwi en cashewnoten-rozijnenmix

Romige smoothiebowl met peer, kiwi en cashewnoten-rozijnenmix

3.9
(19)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Peer

1 stuk(s)

Groene kiwi

100 ml

Volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

50 gram

Cashewnoten-rozijnenmix

250 gram

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)356 kcal
Energie (kJ)1489.5 kJ
Vetten14 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten43 g
Vezels5 g
Eiwitten10 g

Benodigdheden

Staafmixer of blender

Instructies

1

Verwijder het klokhuis van de peer en schil de kiwi. Snijd ¼ van de peer klein en verdeel over de ontbijtkommen.

2

Doe de kiwi met de overige peer, de 2 soorten yoghurt en de helft van de cashewnoten-rozijnenmix in een blender of hoge kom met staafmixer en pureer tot een dikke smoothie.

3

Schenk de smoothie over de kleingesneden peer in de ontbijtkommen en garneer met de overige cashewnoten-rozijnenmix.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders