
Wist je dat je de schil van de kiwi kan eten? Hoewel je even zult moeten wennen aan de zachte haartjes van een kiwischil die je lippen raken, zal dit vreemde gevoel al na de eerste hap verdwenen zijn.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Jasmijnrijst
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Rodekool, wittekool en wortel
½ stuk(s)
Groene kiwi
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Limoen
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ tl
Wittewijnazijn
180 ml
Water
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.

