Roerei met tomaat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roerei met tomaat

Roerei met tomaat

Met een rozenbroodje

Goedemorgen!

Allergenen :
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Gerst
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

1 stuk(s)

Pruimtomaat

3 bosje(s)

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

2 stuk(s)

Biologisch bruin rozenbroodje

(Bevat Gluten, Gerst, Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Lupine, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja)

Zelf toevoegen

scheutje

Melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1686 kJ
Energie (kcal)403 kcal
Vetten16 g
waarvan verzadigd4.3 g
Koolhydraten43 g
waarvan suikers2.8 g
Vezels2 g
Eiwitten20 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.

4

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.