HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRoerei Met Tomaat
topBanner
Roerei met tomaat

Roerei met tomaat

Met een rozenbroodje

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

1 stuk(s)

Pruimtomaat

3 bosje(s)

Verse bladpeterselie

(Kan bevattenSelderij)

2 stuk(s)

Bruin rozenbroodje

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenEi)

Zelf toevoegen

scheutje

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1686 kJ
Energie (kcal)403 kcal
Vetten16.0 g
waarvan verzadigd4.3 g
Koolhydraten43 g
waarvan suikers2.8 g
Vezels2 g
Eiwitten20 g
Zout1.2 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.

4

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.