HelloFresh
topBanner
Platbroodpizza met groene pesto

Platbroodpizza met groene pesto

met buffelmozzarella, champignons en rucola

QUICK & EASY
Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:VeggieFamily
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Sjalot

250 g

Champignons

4 stuks

Libanees platbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

75 g

Groene pesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

125 g

Buffelmozzarella

(BevatMelk (inclusief lactose))

40 g

Rucola

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3128 kJ
Energie (kcal)748 kcal
Vetten36.0 g
waarvan verzadigd11.0 g
Koolhydraten77 g
waarvan suikers4.0 g
Vezels6 g
Eiwitten26 g
Cholesterol0 mg
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Bakplaat
Bakpapier
Kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 220 graden.Snipper de sjalot.Halveer de champignons en snijd de eventuele grotere in kwarten.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons en de sjalot 3 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.Verdeel de platbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer met de groene pesto.Verdeel de champignons erover en scheur de buffelmozzarella klein boven de platbroden.

3

Breng de pizza's op smaak met peper en zout en bak de platbroden 6 - 9 minuten in de oven.Meng de rucola in een kom met extra vierge olijfolie, peper en zout.

4

Verdeel de platbroodpizza's over de borden en garneer met de rucola.