topBanner
Paasontbijt met paashaan

Paasontbijt met paashaan

Met gekookt ei, vruchtenspread en kiwisalade

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

2 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

2 stuk(s)

Groene kiwi

1 stuk(s)

Passievrucht

6 stuk(s)

Perssinaasappel

1 jar

Aardbei-bessenspread

2 stuk(s)

Paashaan

(BevatEi, Melk (inclusief lactose), Glutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

1 el

Honing

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2703 kJ
Energie (kcal)646 kcal
Vetten15.0 g
waarvan verzadigd5.9 g
Koolhydraten107 g
waarvan suikers49.5 g
Vezels6 g
Eiwitten20 g
Zout1.7 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 - 8 minuten hard. Spoel daarna onder koud water.

2

Schil ondertussen de kiwi's en snijd in dunne plakken. Pers de sinaasappelen uit. Lepel het vruchtvlees uit de passievrucht en meng met 1 el vruchtenspread en 1 el sinaasappelsap per persoon tot een dressing. Verdeel de kiwi over een kommen en garneer met de dressing.

3

Serveer de paashaan met de overige vruchtenspread, het gekookte ei, de kiwisalade en het versgeperste sinaasappelsap. Fijne Pasen!