Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
stuk(s)
Biologisch bruin rozenbroodje
(Bevat: Gluten, Gerst, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Lupine, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja)
stuk(s)
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
stuk(s)
Avocado
stuk(s)
Melk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
stuk(s)
Olijfolie
stuk(s)
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.
Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in plakken.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 omeletten.
Verdeel de omelettenover de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.