
Spinazie-ricotta ravioli met Napolitana saus en burrata
2 porties | met vers basilicum
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!
Labels:
Veggie
•Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Eieren
•Gluten
•Tarwe
•Rogge
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
/ Voor 2 personen
280 gram
Verse ravioli met spinazie en ricotta
(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Gluten, Tarwe, Rogge)
250 ml
Napolitanasaus
(Kan bevatten Gluten)
10 gram
Vers basilicum
1 bol(len)
Burrata
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
Benodigdheden
•Pan met deksel
•Steelpan
Instructies
1
- Breng in een pan met deksel ruim water met een snuf zout aan de kook voor de verse ravioli.
- Kook de ravioli, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
2
- Verwarm in een steelpan de Napolitana saus 4 - 6 minuten op middellaag vuur, of tot de saus warm is.
- Meng de ravioli voorzichtig door de saus.
3
- Snijd of scheur het basilicum grof.
- Halveer de burrata.
4
- Verdeel de ravioli met saus over de borden.
- Verdeel de burrata over de pasta. Besprenkel met 1/2 el extra vierge olijfolie.
- Garneer met het basilicum.