topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pizza quattro formaggi

Pizza quattro formaggi

2 porties | met kruidenkaas, pecorino, gruyère en mozzarella

Deze cheesy pizza met maar liefst 4 kazen is de droom van elke kaasliefhebber!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Passata

40 gram

Geraspte pecorino DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse krulpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

2 stuk(s)

Pizzabodem

(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose))

100 gram

Geraspte gruyère DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Kruidenkaasblokjes

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4706 kJ
Energie (kcal)1125 kcal
Vetten57.1 g
waarvan verzadigd29.8 g
Koolhydraten94.9 g
waarvan suikers9.6 g
Vezels6.5 g
Eiwitten54.7 g
Zout4.7 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Scheur de mozzarella in kleine stukken.
  • Snijd de peterselie fijn.
2
  • Meng in een kom de passata met de Italiaanse kruiden. Breng op smaak met peper en zout. 
  • Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier. 
  • Verdeel de tomatensaus over de pizzabodems. 
3
  • Beleg de pizza's met de gruyère, de pecorino, de mozzarella en de kruidenkaasblokjes. 
  • Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven.
4
  • Verdeel de pizza's over de borden. Garneer de pizza's met de peterselie.