Cherrytomaten bieden niet alleen een zoete en sappige smaak, maar zijn ook rijk aan antioxidanten, zoals lycopeen. Daarnaast voegen ze kleur en smaak toe aan een tal van gerechten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
½ stuk(s)
Ui
65 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
â…“ zakje(s)
Italiaanse kruiden
40 gram
Mais in blik
2 plak(ken)
Ontbijtspek
25 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
2 tl
Witte balsamicoazijn
½ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
¼ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Laat de krieltjes helemaal afkoelen, anders absorberen ze de mayonaise.
Tip: De ui gaat rauw door de salade. Houd je hier niet zo van? Bak de ui dan een paar minuten mee in de koekenpan met de kip.
Weetje: Wist je dat dit gerecht niet alleen weinig calorieën bevat, maar ook weinig verzadigd vet, weinig zout, extra veel groenten en veel vezels? Lekker in balans dus!