The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
¼ piece
Courgette
¼ piece
Romano pepper
50 g
Mushrooms
20 g
Green pesto
(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)
2 piece
Skewers
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Snijd de courgette in de lengte in vieren en vervolgens in blokjes. Snijd de puntpaprika in grove stukken. Bewaar de helft van de puntpaprika voor de salade. Halveer de champignons en snijd eventuele grote champignons in kwarten. Bewaar één champignon per persoon voor de omelet.
Rijg de groenten afwisselend aan de spiesjes. Meng 1 el olijfolie per persoon met de pesto. Bestrijk de groenten met de pestodressing.
Zet de groentespiesjes en de overige pestodressing op tafel. Bak de spiesjes op de gourmetplaat rondom bruin en gaar. Besprenkel met de overige dressing.