
Niçoise with a twist! This recipe blends a French classic with bold flavours from Asia, while still keeping the fresh veggies and tuna.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Little gem
75 gram
Sperziebonen
½ zakje(s)
Zwart sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad)
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Sesamzaad, Tarwe, Soja, Gluten)
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Pruimtomaat
25 gram
Citroenmayo met zwarte peper
(Bevat: Soja, Ei, Mosterd)
1 blik(ken)
Tonijn in water
(Bevat: Vis)
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Rodewijnazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Suiker
naar smaak
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ tl
Sambal
naar smaak
Peper en zout

