
Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is, maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Krieltjes
50 gram
Gebroken sperziebonen
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Kipfilet met tuinkruiden en knoflook
½ stuk(s)
Sjalot
4.95 gram
Verse dille & bieslook
65 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Komkommer
140 gram
Mais in blik
40 gram
Mayonaise
20 gram
Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie
10 gram
Zonnebloem-pompoenpittenmix
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie

Tip: Laat de krieltjes helemaal afkoelen, anders absorberen ze alle mayonaise.

Tip: Later doe je de sjalot rauw bij de salade. Houd je hier niet zo van? Bak de sjalotjes dan een paar minuten mee in de koekenpan.

