
Met dit recept tover je 270 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
30 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Soja)
250 gram
Gekookte rode bieten
5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Citroen
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
(Bevat: Vis)
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola en veldsla
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse munt
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten, Noten Kan bevatten: Soja, Selderij, Gluten, Ei, Gerst, Kamut, Khorasan (tarwe), Mosterd, Haver, Pinda's, Lupine, Noten, Sesamzaad, Spelt, Rogge, Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet)
75 ml
Kokend water
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
naar smaak
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Heb je de zalm liever goed doorbakken? Bak de zalm dan per kant 2 - 3 minuten langer.

Tip: Voeg eventueel extra citroensap naar smaak toe.

Weetje: Volkoren couscous bevat 5 keer meer vitamine B2 en 3 keer meer vitamine E dan gewone couscous.