topBanner
Bananensplit met yoghurt

Bananensplit met yoghurt

Met meergranen- en chocoladevlokken

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Melk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

2 stuk(s)

Banaan

250 ml

Volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

90 gram

Meergranenvlokken

(BevatGlutenbevattende granen)

25 gram

Chocoladevlokken

(BevatMelk (inclusief lactose), Soja)
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)426 kcal
Vetten9.0 g
waarvan verzadigd5.6 g
Koolhydraten67 g
waarvan suikers32.0 g
Vezels7 g
Eiwitten12 g
Zout0.0 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Halveer de banaan in de lengte.

2

Verdeel de banaanhelften over de borden en verdeel de yoghurt over de banaan.

3

Bestrooi met de meergranen en chocoladevlokken.