Met dit recept tover je 280 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Koolrabi
150 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Broccoli
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
5 gram
Verse dille en bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
¼ el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Weetje: In dit recept is een deel van de aardappelen in de puree vervangen door koolrabi. Door deze groentewissel bevat de puree minder koolhydraten en meer vezels en past dit gerecht dus goed in een koolhydraatarm dieet.