Receptontwikkelaar Selma: "Dit soort fusion recepten zijn mijn favoriete recepten om te bedenken! Zelf ben ik niet echt een stamppot fan, maar wel een liefhebber van de Aziatische keuken, dus leek het mij leuk om deze twee te combineren."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
⅓ zakje(s)
Groene currykruiden
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Rode ui
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
15 ml
Kokosmelk
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
10 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
10 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
200 gram
Gesneden spitskool
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
30 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Hoe lang je de eieren kookt hangt af van hoe jij je eitje graag eet. Ga je voor zacht of hard?
Tip: Voeg de kokosmelk lepel voor lepel toe om te voorkomen dat de puree te waterig wordt.
Tip: Voeg de gefrituurde uitjes toe vlak voor het serveren zodat ze niet zacht worden door de puree.