
Receptontwikkelaar Selma: "Dit soort fusion recepten zijn mijn favoriete recepten om te bedenken! Zelf ben ik niet echt een stamppot fan, maar wel een liefhebber van de Aziatische keuken, dus leek het mij leuk om deze twee te combineren."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Aardappelen
⅓ zakje(s)
Groene currykruiden
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
10 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
10 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
200 gram
Gesneden spitskool
20 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
30 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout

Tip: Pas de kooktijd aan van de eieren afhankelijk van jouw voorkeur.


Tip: Voeg de kookroom lepel voor lepel toe om te voorkomen dat de puree te waterig wordt.

Tip: Voeg de gefrituurde uitjes pas vlak voor serveren toe zodat ze knapperig blijven.