
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Tuinkers
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
scheutje
Halfvolle melk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Kleine speltbaguette
(Bevat: Gluten)
1 stuk(s)
Tomaat
1 el
Roomboter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de roomboter in kleine blokjes en knip 1 el tuinkers per persoon af. Kluts de eieren met het scheutje melk, peper en zout in een kom. Voeg de blokjes roomboter en de helft van de tuinkers toe.
Smelt de overige roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende op middellaag vuur stollen.
Snijd de speltbaguette open en verdeel het ei en de tomaat erover. Garneer met de overige tuinkers.