Met dit recept tover je 253 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
60 gram
Labne
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
¼ head
Botersla
2 stuk(s)
Volkoren pitabrood
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Duitse biefstuk
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij)
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¾ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
¾ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Paprika's bevatten veel voedingsstoffen. Rode paprika bevat bijvoorbeeld veel vitamine C. Vitamine C beschermt je lichaamscellen tegen schadelijke stoffen. Verder is vitamine C nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.