Skip to main content
Overnight oats op drie manieren

Overnight oats op drie manieren

3x ontbijten voor 2 personen | mango en kokosrasp, blauwe bessen en pecannoten, sinaasappel en kaneel

3.7
(23)

Met deze box kun je drie keer ontbijten met twee personen. Inhoud van de box:

Overnight oats met mango en kokosrasp (2 porties) Overnight oats met blauwe bessen en pecannoten (2 porties) Overnight oats met sinaasappel en kaneel (2 porties)

Labels:
Recept
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Haver
Pecannoten
Amandelnoten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

400 gram

Havermout

(Bevat: Haver Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

20 gram

Chiazaad

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

150 gram

Bio yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Sinaasappel

50 gram

Pecanstukjes

(Bevat: Pecannoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

3 tl

Gemalen kaneel

125 gram

Blauwe bessen

30 gram

Amandelschaafsel

(Bevat: Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Mango

30 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

6 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

½ tl

Zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)7129 kJ
Energie (kcal)1704 kcal
Vetten68.2 g
waarvan verzadigd22.6 g
Koolhydraten201.2 g
waarvan suikers70.7 g
Vezels29.3 g
Eiwitten56.3 g
Zout1.9 g
Potassium912.3 mg
Calcium620.4 mg
Iron0.1 mg

Benodigdheden

Kom
Vershoudfolie

Instructies

1
  • Meng in een kom de havermout met de melk, yoghurt, het chiazaad en een snufje zout.
  • Dek de kom af met vershoudfolie, zet hem in de koelkast en laat minimaal 6 uur of een nacht staan.
2
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over twee kommen.
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Rasp de schil van de sinaasappel met een fijne rasp. Bewaar de sinaasappel voor optie 3.
  • Meng de helft van de mango, de helft van de kokosrasp, 1 tl sinaasappelrasp en 2 tl honing per kom door de havermout.
  • Garneer met de overige mango, de overige kokos en de geschaafde amandelen.
3
  • Plet de helft van de blauwe bessen.
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over twee kommen en meng met de geplette bosbessen en de helft van de kaneel.
  • Garneet met de overige blauwe bessen en de helft van de pecannoten.
4
  • Verdeel de overige havermout over twee kommen.
  • Schil de sinaasappel en snijd in blokjes.
  • Meng de overige kaneel, de overige honing en de helft van de sinaasappel door de havermout. 
  • Garneer met de overige sinaasappel en de overige pecannoten.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders