.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuks
Rode ui
50 g
Zoete aardappel
½ stuks
Courgette
4 el
Passata
2 stuks
Naanbrood
(BevatGlutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose))2 tl
Gedroogde oregano
75 g
Verse geitenkaas
(BevatMelk (inclusief lactose))250 g
Rode cherrytomaten
10 g
Vers basilicum
1 el
Olijfolie
2 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
naar smaak
Extra vierge olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de ui in dunne halve ringen en snijd de andere helft fijn. Schil de zoete aardappel en maak met een kaasschaaf of dunschiller dunne ronde plakjes van de zoete aardappel en de courgette.Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de halve uiringen, 1/2 tl oregano per persoon en de plakjes zoete aardappel 4 - 6 minuten. Bak de laatste minuut de courgetteplakken mee. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel per persoon 2 el passata over elk naanbrood. Strooi er 1/2 tl gedroogde oregano per persoon, peper en zout overheen. Bak de naanbroden 2 minuten in de oven op een bakplaat met bakpapier.Verdeel de gebakken ui, zoete aardappel en courgette over de naanbroden. Verbrokkel de geitenkaas erover en bak de naanpizza's nog 4 - 6 minuten in de oven.
Halveer de cherrytomaten en snijd de basilicumblaadjes fijn. Meng in een saladekom de tomaten, het basilicum en de gesnipperde rode ui met de witte balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel naar smaak extra vierge olijfolie toe en schep tussendoor een aantal keer om.
Snijd de naanpizza in stukken en serveer de salade erbij.