
Door de rijke smaak van de mascarpone wordt de yoghurt heerlijk romig maar niet te zwaar. Met de friszure passievrucht maak je er een tropisch dessert van. De amandelen geven een lekkere bite.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
10 gram
Amandelen
(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)
90 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
200 gram
Volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Passievrucht
1.5 tl
Honing

Hak de amandelen grof. Verhit een koekenpan op hoog vuur en bak de amandelen tot ze beginnen te kleuren.

Meng ondertussen in een kom de mascarpone met de volle yoghurt en de honing. Snijd de passievruchten open en lepel het vruchtvlees eruit.

Schep de mascarponeyoghurt in een kom of in een mooi glaasje. Schep het vruchtvlees van de passievruchten erop en garneer met de amandelen.