Mascarpone-yoghurt met passievrucht
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mascarpone-yoghurt met passievrucht

Mascarpone-yoghurt met passievrucht

Met geroosterde amandelen

Door de rijke smaak van de mascarpone wordt de yoghurt heerlijk romig maar niet te zwaar. Met de friszure passievrucht maak je er een tropisch dessert van. De amandelen geven een lekkere bite.

Allergenen :
Noten
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

10 gram

Amandelen

(Bevat Noten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad)

90 gram

Mascarpone

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Passievrucht

Zelf toevoegen

1.5 tl

Honing

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1280 kJ
Energie (kcal)306 kcal
Vetten27 g
waarvan verzadigd16.8 g
Koolhydraten6 g
waarvan suikers5.6 g
Vezels1 g
Eiwitten7 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

•Koekenpan
•Kom

Instructies

Amandelen roosteren
1

Hak de amandelen grof. Verhit een koekenpan op hoog vuur en bak de amandelen tot ze beginnen te kleuren.

Passievrucht snijden
2

Meng ondertussen in een kom de mascarpone met de volle yoghurt en de honing. Snijd de passievruchten open en lepel het vruchtvlees eruit.

Serveren
3

Schep de mascarponeyoghurt in een kom of in een mooi glaasje. Schep het vruchtvlees van de passievruchten erop en garneer met de amandelen.