HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMascarpone Yoghurt Met Passievrucht
topBanner
Mascarpone-yoghurt met passievrucht

Mascarpone-yoghurt met passievrucht

Met geroosterde amandelen

Lees meer

Door de rijke smaak van de mascarpone wordt de yoghurt heerlijk romig maar niet te zwaar. Met de friszure passievrucht maak je er een tropisch dessert van. De amandelen geven een lekkere bite.

Allergenen :NotenMelk

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

10 gram

Amandelen

(BevatNotenKan bevattenPinda's, Sesam)

90 gram

Mascarpone

(BevatMelk)

200 gram

Volle yoghurt

(BevatMelk)

2 stuk(s)

Passievrucht

Zelf toevoegen

1.5 tl

Honing

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1280 kJ
Energie (kcal)306 kcal
Vetten27.0 g
waarvan verzadigd16.8 g
Koolhydraten6 g
waarvan suikers5.6 g
Vezels1 g
Eiwitten7 g
Zout0.1 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Kom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Hak de amandelen grof. Verhit een koekenpan op hoog vuur en bak de amandelen tot ze beginnen te kleuren.

2

Meng ondertussen in een kom de mascarpone met de volle yoghurt en de honing. Snijd de passievruchten open en lepel het vruchtvlees eruit.

3

Schep de mascarponeyoghurt in een kom of in een mooi glaasje. Schep het vruchtvlees van de passievruchten erop en garneer met de amandelen.