Skip to main content
Soep Bundel: Verse tomatensoep met balletjes en witte-aspergesoep met witte demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Soep Bundel: Verse tomatensoep met balletjes en witte-aspergesoep met witte demi-baguette

Soep Bundel: Verse tomatensoep met balletjes en witte-aspergesoep met witte demi-baguette

2 x 1000 ml | 6 - 8 porties | Serveertip

Nieuwe verpakking, verbeterd recept!

Snelle maaltijd nodig, maar toch je dagelijkse hoeveelheid verse groenten binnenkrijgen? Kies voor een van onze lekkere verse soepen met bijpassend broodje. Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag en lekker afwisselend.

Labels:
Opwarmen
Allergenen :
Soja
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Selderij
Rogge
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 ml

Verse tomatensoep met gehaktballetjes

(Bevat: Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Lupine, Vis, Noten, Selderij, Ei, Mosterd, Soja, Pinda's, Zwaveldioxide en sulfiet)

1 stuk(s)

Witteaspergesoep

(Bevat: Selderij, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Zwaveldioxide en sulfiet, Soja, Pinda's, Walnoten, Gluten, Spelt, Rogge, Mosterd, Vis, Amandelnoten, Gerst, Ei, Kamut, Tarwe, Hazelnoten, Haver, Lupine)

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Rogge, Tarwe Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2850 kJ
Energie (kcal)681 kcal
Vetten26.7 g
waarvan verzadigd9.1 g
Koolhydraten87.6 g
waarvan suikers17.6 g
Vezels6.6 g
Eiwitten22.4 g
Zout7.1 g

Instructies

1

INGREDIËNTEN: Water, tomaat (26%), soepballetjes (varkensvlees, water, paneermeel (TARWEbloem, gist, zout) varkensvet, SOJA-eiwit, rundvlees, zout, mix van kruiden en specerijen, varkensewit) (9,5%), room (MELK), ui, olijfolie, mix van kruiden en specerijen, zeezout, aardappelzetmeel.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max 4°C). Na openen direct consumeren. De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.

Let op: de afbeelding van het product is slechts een serveersuggestie - alle extra ingrediënten die bij het product zijn afgebeeld en die hierboven niet worden vermeld, zijn niet inbegrepen bij het product dat u koopt.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

2

INGREDIENTEN: Water, ui, witte asperge (13.85%), knolselderijSELDERIJ, room, roomboter (MELK), aardappelzetmeel, zeezout, knoflook, peterselie, zwarte peper, rode peper, nootmuskaat, laurierblad, kurkuma

ALLERGENEN: Selderij, Melk (inclusief lactose). Kan bevatten: Eieren, Vis, Lupine, Mosterd, Pinda's, Soja, Sulfiet, Gluten (Gerst, Kamut, Khorasan, Haver, Rogge, Spelt, Tarwe), Boomnoten (Amandelen, Hazelnoten, Walnoten)

BEWAREN EN GEBRUIK: De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Sticky buikspek op witte demi-baguette met pittige frietjes

Sticky buikspek op witte demi-baguette met pittige frietjes

geïnspireerd op bánh mì, met sojabonensalade en sambalmayonaise
Mozzarella-knoflookbrood als extra

Mozzarella-knoflookbrood als extra

Bijgerecht | met huisgemaakte peterselie-knoflookboter
Zelfgemaakt knoflookbrood met kaas en pesto als extra

Zelfgemaakt knoflookbrood met kaas en pesto als extra

om te delen | met cheddar en Italiaanse kaas
Sloppy Joe Sandwich met kip en paprika

Sloppy Joe Sandwich met kip en paprika

met demi-baguette, kaas en frisse salade
Cheesy knoflookbrood met gruyère

Cheesy knoflookbrood met gruyère

met zelfgemaakte dip met bosui
Geitenkaassalade met crostini

Geitenkaassalade met crostini

met cranberrychutney, appel en walnoten
Tomaat-mozzarella brood uit de oven

Tomaat-mozzarella brood uit de oven

2 porties | met Italiaanse kruiden en basilicum
Cheesy knoflookbrood als extra

Cheesy knoflookbrood als extra

Bijgerecht | met cheddar en parmigiano reggiano
Broodje pulled paddenstoelen met dragonmayonaise

Broodje pulled paddenstoelen met dragonmayonaise

met zoetzure radijsjes en aardappeltjes met kaas
Philly cheesesteak met zelfgemaakte kaassaus

Philly cheesesteak met zelfgemaakte kaassaus

met paprika, ui, frisse koolsla en aardappelpartjes
Demi-baguette met gerookte zalm en hollandaisesaus

Demi-baguette met gerookte zalm en hollandaisesaus

met gekookt eitje, gebakken aardappeltjes en salade
Broodje kipgehaktballen met Mexicaanse twist

Broodje kipgehaktballen met Mexicaanse twist

met salade van mais, tomaat en chili-mayonaise
Broodje brie met gekarameliseerde ui

Broodje brie met gekarameliseerde ui

met frisse krieltjessalade met appel
Broodje vegetarische schnitzel met kimchi-mayonaise

Broodje vegetarische schnitzel met kimchi-mayonaise

met zoetzure komkommer, wortel, gebakken spitskool en frietjes
Tuna melts met tomaat en mais

Tuna melts met tomaat en mais

met zelfgemaakte tonijntopping en een frisse salade
Broodje met zelfgemaakte pulled chicken

Broodje met zelfgemaakte pulled chicken

met ingelegde komkommer en wortel-gembersalade
Broodje rookworst met honing-mosterdsaus

Broodje rookworst met honing-mosterdsaus

met gefrituurde rode ui, augurk en een frisse salade
Vegetarische burger op Italiaanse wijze

Vegetarische burger op Italiaanse wijze

met tomatensalsa en gemengde salade
Baguette met pulled jackfruit en Mexicaanse kruiden

Baguette met pulled jackfruit en Mexicaanse kruiden

met ovenfriet, koolsla en walnootjes
Broodje rookworst met gebakken rode ui en augurk

Broodje rookworst met gebakken rode ui en augurk

met honing-mosterdsaus en een fruitige salade

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Wraps met veggie döner kebab en feta

Wraps met veggie döner kebab en feta

met Griekse kruiden, knoflookmayo en salade
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini, pittige gebakken rijst en srirachamayo
Orzo met rozemarijn-amandelen en geitenkaas

Orzo met rozemarijn-amandelen en geitenkaas

met Provençaalse groenten en Italiaanse kruiden
Romige rigatoni met kip

Romige rigatoni met kip

met zongedroogde tomaten en Parmigiano Reggiano
Cheesy chili sin carne met sweet chili tortillachips

Cheesy chili sin carne met sweet chili tortillachips

met zoet-pittige chilisaus, limoen en mais
Romige kip casarecce

Romige kip casarecce

met courgette en zongedroogde tomaten
Biefstukreepjes met yoghurtsaus

Biefstukreepjes met yoghurtsaus

met bulgur, aubergine en verse dille
Orecchiette met knoflookgarnalen en puntpaprika

Orecchiette met knoflookgarnalen en puntpaprika

en voor ouders: witte kaas, rucola en peterselie
Griekse stijl pita's met vis en frisse komkommeryoghurt

Griekse stijl pita's met vis en frisse komkommeryoghurt

met olijven, sla en tomaten
Tofu met kurkuma en romige kokoscurry

Tofu met kurkuma en romige kokoscurry

met knoflookrijst, spinazie en rode peper
Spaghetti puttanesca met kappertjes

Spaghetti puttanesca met kappertjes

met tonijn, olijven, peterselie en Siciliaanse kruiden
Pita's met BBQ-kip en komkommer-koolsla

Pita's met BBQ-kip en komkommer-koolsla

met verse kruiden, gebakken ui en tomaat
Varkenshaas in mosterdroomsaus

Varkenshaas in mosterdroomsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Steak met Parmigiano Reggiano en rucola

Steak met Parmigiano Reggiano en rucola

met citroenspruitjes, courgette en uienjus
Mediterraanse stijl pasta met tonijn, feta en rucola

Mediterraanse stijl pasta met tonijn, feta en rucola

met paprikapesto en kalamata-olijven
Cottage pie met kaas, kerrie en bieslook

Cottage pie met kaas, kerrie en bieslook

met gehakt, spitskool en appel
Mediterraanse stijl bowl met kip en gele rijst

Mediterraanse stijl bowl met kip en gele rijst

kies en mix toppings: citroen-yoghurtsaus, peterselie, tomaat en meer!
Aziatisch geïnspireerde stamppot

Aziatisch geïnspireerde stamppot

met spitskool, kokosmelk en gekookt ei
Aziatische stir-fry met bulgogi-gehaktballetjes en pinda's

Aziatische stir-fry met bulgogi-gehaktballetjes en pinda's

met rijst, paksoi, spitskool en citroen
Plantaardige visburger Thaise stijl

Plantaardige visburger Thaise stijl

op een wortelbroodje met krieltjessalade