Skip to main content
Luxe broodje met gerookte zalm en roerei
Luxe broodje met gerookte zalm en roerei

Luxe broodje met gerookte zalm en roerei

2 porties | met verse avocado, bieslook en ciabatta

4.5
(32)

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Labels:
Recept
Allergenen:
Ei
Vis
Gerst
Haver
Rogge
Sesamzaad
Soja
Tarwe

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat: Vis)

1 stuk(s)

Avocado

5 gram

Verse bieslook

2 stuk(s)

Volkoren ciabatta

(Bevat: Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

1

[Plantaardige] melk

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2496 kJ
Energie (kcal)597 kcal
Vetten33.7 g
waarvan verzadigd8.3 g
Koolhydraten30.5 g
waarvan suikers2.8 g
Vezels7.5 g
Eiwitten38.7 g
Zout2 g
Potassium225 mg
Calcium7.5 mg
Iron0.3 mg

Benodigdheden

Kom
Koekenpan
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de bieslook fijn.
  • Halveer de avocado, verwijder de pit en schil, en snijd het vruchtvlees in plakjes.
2
  • Klop de eieren los met een scheutje melk in een kom en breng op smaak met peper en zout.
  • Verhit de roomboter in een andere koekenpan op middelhoog vuur en roerbak de eieren 2 - 3 minuten, of tot ze licht gestold zijn.
3
  • Snijd het brood open en leg met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier. 
  • Bak 4 - 5 minuten in de oven
4
  • Beleg het brood met de gerookte zalm, roerei en avocado.
  • Garneer het brood met de bieslook en breng op smaak met peper.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders