Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Deze versie met serranoham en gedroogde vijgen is onweerstaanbaar.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Flammekueche
(Contains Wheat)
160 g
Serrano ham
1 piece
Shallot
100 g
Organic sour cream
40 g
Chopped dried figs
15 milliliters
Crema di balsamico
(Contains Sulphites)
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier. Voeg de vijgen toe aan een kleine kom met een bodempje water en laat wellen tot gebruik. Snijd de sjalot in halve ringen.
Besmeer de flammkuchen met de zure room. Verdeel de sjalot erover.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Voeg de laatste 2 minuten de gedroogde vijgenstukjes toe.
Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de serranoham. Verdeel de crema di balsamico erover.