Skip to main content
BBQ box met zalm, garnalen, hamburgers en gemarineerde kip
BBQ box met zalm, garnalen, hamburgers en gemarineerde kip

BBQ box met zalm, garnalen, hamburgers en gemarineerde kip

4 porties | met groentespiesen, aardappelen, salade en gebakken stokbrood

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
Soja
Tarwe
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Vis
Schaaldieren
Rogge
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd1 uur
oventijd1 uur
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Meatier-burger

(Bevat: Mosterd Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)

4 stuk(s)

Kipfilet met mediterrane kruiden

1 stuk(s)

Courgette

1 stuk(s)

Paprika

1 stuk(s)

Rode ui

1 stuk(s)

Maiskolf

750 gram

Aardappelen

1 stuk(s)

Komkommer

250 gram

Rode cherrytomaten

100 gram

Veldsla

50 gram

Teriyakisaus

(Bevat: Soja, Tarwe)

4 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat: Tarwe, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja Kan bevatten: Noten, Gluten)

2 stuk(s)

Zalmfilet

(Bevat: Vis)

320 gram

Garnalen

(Bevat: Schaaldieren)

250 gram

Ongezouten boter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Tarwe, Gluten, Rogge Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten)

20 gram

Verse bieslook, dille en bladpeterselie

1 stuk(s)

Knoflookteen

80 gram

Pindasaus

(Bevat: Pinda's, Soja, Tarwe)

50 gram

Barbecuesaus

(Bevat: Mosterd)

1 zakje(s)

Griekse kruidenmix

50 gram

Witte kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

1 tl

Extra vierge olijfolie

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)14871 kJ
Energie (kcal)3554 kcal
Vetten200.6 g
waarvan verzadigd96.8 g
Koolhydraten252.5 g
waarvan suikers54.9 g
Vezels35 g
Eiwitten174.2 g
Zout13.4 g

Benodigdheden

Aluminiumfolie
Pot
Kom
Satéprikkers
Saladekom
Kleine kom

Instructies

Aardappelen bereiden
1
  • Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
  • Was de aardappelen. Zet de aardappelen onder water in een pan.
  • Kook de aardappelen 10 - 12 minuten.
  • Giet af en wikkel de aardappel in aluminiumfolie. Besprenkel met een flinke scheut zonnebloemolie. Breng op smaak met peper en zout.
Groenten bereiden
2
  • Snijd de courgette in halve maantjes. Snijd de paprika en ui in blokjes van 2 cm.
  • Voeg de groenten toe aan een kom en meng met een flinke scheut zonnebloemolie en de Griekse kruidenmix. Rijg de groenten aan de satéprikkers.
  • Wikkel de maiskolf in aluminiumfolie.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
Salade maken
3
  • Halveer de cherrytomaten. Voeg de helft toe aan een saladekom. Voeg de andere helft toe aan een kleine kom.
  • Snijd de komkommer in fijne blokjes. Meng in de saladekom de komkommer, sla, extra vierge olijfolie en balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout en schep goed om.
  • Verkruimel de witte kaas erboven. 
Kruidenboter bereiden
4
  • Snijd de verse kruiden fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Meng in een kom de roomboter met de verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout en meng goed door.
  • Bak de baguette en de hamburgerbollen 3 - 4 minuten in de oven.
Grillen
5
  • Meng in een kom de zalm met de teriyakisaus. Rijg de garnalen aan de satéprikkers.
  • Grill de aardappelen 10 - 15 minuten op de barbecue (zie Tip).
  • Grill de mais en groentespiesen 8 - 10 minuten op de barbecue.
  • Grill de hamburgers, de kip en zalm 3 - 4 per kant. Grill de garnalen 2 - 3 minuten per kant.

Tip: Je kunt het vlees en de groenten ook bakken in een pan of roosteren in een voorverwarmde oven.

Serveren
6
  • Voeg de pinda's en BBQ-sauzen toe aan kleine kommen. 
  • Dek de tafel met de salade, tomaten, kruidenboter en de baguette. 
  • Serveer met de gegrilde kip, garnalen en de zalm. Serveer de sauzen ernaast. Beleg de burgers en serveer op een schaal.
  • Serveer de aardappelen en de mais met een toefje van de kruidenboter. Leg de groentespiesen op een schaal en serveer.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Cheesy kip-caprese loaded fries

Cheesy kip-caprese loaded fries

met basilicum-mayonaise, cherrytomaten en paprika
Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

met krokante tortillareepjes en roomkaas
Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

verborgen courgette en spinazie! | met Parmigiano Reggiano en pistachenoten
Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

met aardappelpartjes en sperziebonen
Pokébowl met warmgerookte zalm

Pokébowl met warmgerookte zalm

met avocado-mango salsa, zoete chilimayo en verse munt
Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

met courgette, prei en Italiaanse kruiden
Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

met regenboogsalade en Thais basilicum
Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

met zhoug, mais en limoenmayonaise
Varkenshaas in romige mosterdsaus

Varkenshaas in romige mosterdsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

met gebakken paksoi, wortel en puntpaprika
Steak met uienjus en Parmigiano Reggiano

Steak met uienjus en Parmigiano Reggiano

met bloemkoolpuree en rucolasalade
Pastasalade met kip en avocado

Pastasalade met kip en avocado

met witte kaas en honing-mosterddressing
Spaghetti in romige kipkerriesaus

Spaghetti in romige kipkerriesaus

met geroosterde puntpaprika, verse kruiden en tomatensalade
Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

op briochebroodje met truffelmayo en cherrytomatensalade
Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

met pankotopping en zelfgemaakte kaassaus
Huevos Ahogados met avocado en kaas

Huevos Ahogados met avocado en kaas

Mexicaanse stijl gepocheerde eieren in tomatensaus
Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

met courgette, paprika en cashewnoten
Tomatenrisotto met garnalen

Tomatenrisotto met garnalen

met rucolasalade, basilicum en citroen
Romige lasagne met courgette

Romige lasagne met courgette

met verse lasagnebladen en spinazie
Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

met zongedroogde tomaten, vers basilicum, rucola en veldsla