Broodje met sticky hoisin kipreepjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Broodje met sticky hoisin kipreepjes

Broodje met sticky hoisin kipreepjes

2 porties | met komkommer en bosui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Sesamzaad
Soja
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Gluten)

25 gram

Hoisinsaus

(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Mini-komkommer

1 bosje(s)

Bosui

50 gram

Sriracha-mayo

(Bevat Mosterd, Soja, Ei)

200 gram

Kippendijreepjes

Zelf toevoegen

¼ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2293 kJ
Energie (kcal)548 kcal
Vetten29.7 g
waarvan verzadigd6.4 g
Koolhydraten42 g
waarvan suikers11.5 g
Vezels5.3 g
Eiwitten26.9 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1
  • Halveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in dunne en lange repen. 
  • Snijd de bosui fijn. 
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. 
  • Voeg de kip toe aan de pan en breng op smaak met peper en zout. Bak de kip 8 - 10 minuten. 
  • Voeg de hoisinsaus toe en bak nog 1 - 2 minuten. 
3
  • Halveer de broodjes en besmeer met sriracha-mayo. 
  • Leg de kip op de broodjes. 
  • Beleg met de komkommer en de bosui. 
4
  • Leg de broodjes op borden en serveer.