
Bij Brandt & Levie worden alle recepturen zelf gecreëerd en is het varken van Nederlandse bodem - deze variant is gemaakt met echte Belgische trappistenkaas en gesmoorde ui.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Varkensworst met majoraan en knoflook
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
125 gram
Rode cherrytomaten
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
15 gram
Pesto genovese
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ zakje(s)
Pesto-vinaigrette
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout




Tip: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, onze belangrijkste energiebron, rijk aan kalium voor een gezonde bloeddruk, vitamine B6 en B11 voor je energielevel, vezels voor gezonde darmen en vitamine C voor een sterke weerstand.