
De caesarsalade is eigenlijk ontstaan als noodoplossing tijdens plotselinge drukte in het restaurant van Cesare Cardini in Mexico!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kipfilet
2 plak(ken)
Ontbijtspek
90 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat: Gluten, Rogge, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)
½ head
Romaine
20 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 el
Olijfolie
3 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



Tip: Liever een hardgekookt ei? Kook het dan 8 - 12 minuten in een aparte pan. Laat de eieren schrikken onder koud water - zo kun je ze gemakkelijk pellen.

