Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is, maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
¼ stuk(s)
Ui
65 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
â…“ zakje(s)
Italiaanse kruiden
20 gram
Veldsla
½ el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Laat de krieltjes helemaal afkoelen, anders absorberen ze de mayonaise.
Tip: De ui gaat rauw door de salade. Houd je hier niet zo van? Bak de ui dan een paar minuten mee in de koekenpan met de kip.
Weetje: Wist je dat dit gerecht niet alleen weinig calorieën bevat, maar ook weinig verzadigd vet, weinig zout, extra veel groenten en veel vezels? Lekker in balans dus!