topBanner
Gekruid rundergehakt

Gekruid rundergehakt

Met drieling aardappelen, groente en rode pesto

QUICK & EASY
Lees meer

Dit vliegensvlugge recept bevat allerlei slimme trucs om een snelle maaltijd op tafel te zetten. Het gehakt is alvast gekruid, de kleine aardappeltjes hoef je niet te schillen en zijn door hun formaat snel gaar en de rode pesto zorgt in een handomdraai voor een smaakexplosie. Zo houd jij weer tijd over voor andere dingen!

Labels:FamilyLekker snel
Allergenen :Melk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

500 gram

Drieling aardappelen

200 gram

Rundergehakt met köftekruiden

80 gram

Rode pesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

400 gram

Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette

5 gram

Verse krulpeterselie

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3439 kJ
Energie (kcal)822 kcal
Vetten47.0 g
waarvan verzadigd11.5 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers8.2 g
Vezels10 g
Eiwitten40 g
Zout1.1 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de drieling aardappelen. Halveer de aardappelen en snijd eventuele grote aardappelen in kwarten. Kook de aardappelen 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.

2

Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.

3

Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 – 4 minuten.

4

Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 – 6 minuten mee.

5

Voeg de aardappelen en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 – 2 minuten.

6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.