topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gekruid rundergehakt

Gekruid rundergehakt

Met drieling aardappelen, groente en rode pesto

Dit vliegensvlugge recept bevat allerlei slimme trucs om een snelle maaltijd op tafel te zetten. Het gehakt is alvast gekruid, de kleine aardappeltjes hoef je niet te schillen en zijn door hun formaat snel gaar en de rode pesto zorgt in een handomdraai voor een smaakexplosie. Zo houd jij weer tijd over voor andere dingen!

Labels:
Familie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
Bereidingstijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

250 gram

Drieling aardappelen

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

40 gram

Rode pesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)

200 gram

Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette

2.5 gram

Verse krulpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3439 kJ
Energie (kcal)822 kcal
Vetten47 g
waarvan verzadigd11.5 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers8.2 g
Vezels10 g
Eiwitten40 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan

Instructies

Aardappelen koken
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de drieling aardappelen. Halveer de aardappelen en snijd eventuele grote aardappelen in kwarten. Kook de aardappelen 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.

Krulpeterselie snijden
2

Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.

Gehakt bakken
3

Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 – 4 minuten.

Groenten bakken
4

Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 – 6 minuten mee.

Mengen
5

Voeg de aardappelen en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 – 2 minuten.

Serveren
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.