Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Gele wortel
½ bakje(s)
Harissa
5 gram
Verse tijm
25 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Rode ui
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
120 gram
Kippendij
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
40 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ blik(ken)
Linzen
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
20 gram
Rucola
¼ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
½ el
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je van zoet? Voeg dan eventueel meer honing toe.