Met dit recept tover je 260 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Ui
120 gram
Kippendijfilet met Italiaanse kruiden
1 snufje
Nootmuskaat
100 gram
Spinazie
50 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
30 gram
Rucola en veldsla
5 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
0.16 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium zorgt onder andere voor gezonde spieren en fosfor helpt bij sterke botten en tanden.