Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en daarom in de saus meegekookt kunnen worden - zo nemen ze alle smaken op van dit eenpansgerecht.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
220 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
150 gram
Mix van gesneden wortel en ui
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
¼ stuk(s)
Komkommer
15 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt eventueel ook het maken van de omelet overslaan en het eimengsel direct toevoegen aan de groenten in de volgende stap.