
Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en daarom in de saus meegekookt kunnen worden - zo nemen ze alle smaken op van dit eenpansgerecht.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
220 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
150 gram
Mix van gesneden wortel en ui
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
¼ stuk(s)
Komkommer
15 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout


Tip: Je kunt eventueel ook het maken van de omelet overslaan en het eimengsel direct toevoegen aan de groenten in de volgende stap.

