
Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
220 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
200 gram
Groentemix met wittekool
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Verse koriander en munt
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
¼ stuk(s)
Limoen
10 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Noten, Sesamzaad, Kan sporen van allergenen bevatten, Pinda's)
½ tl
Bloem
1 el
Zonnebloemolie
1.5 el
Water voor saus
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout



