Vandaag staat er een heerlijke salade op het menu! Je mengt de aardappelen met de dressing terwijl ze nog warm zijn. Zo trekken de smaken er beter in.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
200 gram
Sperziebonen
0.36 bosje(s)
Radijs
2.5 gram
Verse dille
(Kan bevatten Selderij)
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
(Bevat Vis)
25 gram
Citroenmayo met zwarte peper
(Bevat Eieren, Mosterd, Soja)
1 tl
Witte balsamicoazijn
1 tl
Mosterd
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Je kunt de blaadjes van de radijzen ook eten. De blaadjes zijn bovendien nog gezonder dan de radijsjes zelf, ze bevatten veel calcium, ijzer, vitamine A en C.