Hertengehaktballetjes met kruidige jus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Hertengehaktballetjes met kruidige jus

with green beans and potato wedges

Allergenen :
Sulfiet
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

6 stuk(s)

Hertengehaktballetjes Provençaals

200 gram

Aardappelpartjes

200 gram

Sperziebonen

25 gram

Barbecuesaus

(Bevat Sulfiet, Mosterd)

20 ml

Currysaus

(Bevat Mosterd)

½ zakje(s)

BBQ-rub

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

1 el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Olijfolie

1 tl

Bloem

¼ stuk(s)

Zoutarm runderbouillonblokje

½ tl

Mosterd

75 ml

Water voor saus

naar smaak

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2373 kJ
Energie (kcal)567 kcal
Vetten31.6 g
waarvan verzadigd10.6 g
Koolhydraten53.5 g
waarvan suikers16 g
Vezels16.7 g
Eiwitten10.4 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Aluminiumfolie
Pan met deksel

Instructies

1
2
3
4