
Portobello zit vol met vitamine B2 en is daarom zeer geschikt als vleesvervanger. Je serveert hem vandaag met geitenkaas en honing.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Ui
65 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Portobello
40 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
250 gram
Ovenaardappelparten
1 el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Zet het vuur eventueel hoger om de aardappelen sneller te garen. Let dan wel goed op dat de aardappelen niet verbranden en schep regelmatig om.



Weetje: Wist je dat verse geitenkaas niet alleen een goede smaakmaker is, maar ook een perfect zoutarmer alternatief is voor harde kazen zoals Goudse kaas of parmezaanse kaas?