HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGemengde Salade
topBanner
Gemengde salade

Gemengde salade

met puntpaprika en tomaat

Lees meer
Allergenen :

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

2 stuk(s)

Tomaat

5 gram

Verse bieslook

(Kan bevattenSelderij)

50 gram

Radicchio en romaine

Zelf toevoegen

1 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

1 tl

Wittewijnazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)85 kcal
Energie (kJ)355 kJ
Vetten6.61 g
waarvan verzadigd0.9 g
Koolhydraten4.07 g
waarvan suikers3.5 g
Vezels1.96 g
Eiwitten1.29 g
Zout0.1 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Snijd de puntpaprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat (bewaar deze voor de hamburger) en snijd de rest in blokjes.

2

Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de radicchio en romaine, puntpaprika en tomatenblokjes met de dressing.

3

Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltje. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.