
Gemengde salade
met puntpaprika en tomaat
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
¼ stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Tomaat
2.5 gram
Verse bieslook
25 gram
Radicchio en romaine
Zelf toevoegen
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
Instructies
1
Snijd de puntpaprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat (bewaar deze voor de hamburger) en snijd de rest in blokjes.
2
Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de radicchio en romaine, puntpaprika en tomatenblokjes met de dressing.
3
Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltje. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.