Gemengde salade
Gemengde salade

Gemengde salade

met puntpaprika en tomaat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

¼ piece

Romano pepper

1 piece

Tomato

2.5 g

Fresh chives

25 g

Radicchio & romaine

Not included in your delivery

½ teaspoon

Mustard

to taste

Salt and pepper

½ teaspoon

White wine vinegar

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Calories85 kcal
Energy (kJ)355 kJ
Fat6.6 g
Saturated Fat0.9 g
Carbohydrate4.1 g
Sugar3.5 g
Dietary Fiber2 g
Protein1.3 g
Salt0.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Snijd de puntpaprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat (bewaar deze voor de hamburger) en snijd de rest in blokjes.

2

Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de radicchio en romaine, puntpaprika en tomatenblokjes met de dressing.

3

Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltje. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.