Gemengde salade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gemengde salade

Gemengde salade

met puntpaprika en tomaat

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Rode puntpaprika

1 stuk(s)

Tomaat

2.5 gram

Verse bieslook

25 gram

Radicchio en romaine

Zelf toevoegen

½ tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

½ tl

Wittewijnazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)85 kcal
Energie (kJ)355 kJ
Vetten6.6 g
waarvan verzadigd0.9 g
Koolhydraten4.1 g
waarvan suikers3.5 g
Vezels2 g
Eiwitten1.3 g
Zout0.1 g

Instructies

1

Snijd de puntpaprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat (bewaar deze voor de hamburger) en snijd de rest in blokjes.

2

Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de radicchio en romaine, puntpaprika en tomatenblokjes met de dressing.

3

Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltje. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.