Eimuffins met ontbijtspek
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Eimuffins met ontbijtspek

Eimuffins met ontbijtspek

met bladpeterselie en belegen kaas

.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
Bereidingstijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

20 gram

Verse bladpeterselie

4 plak(ken)

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Ei

25 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte belegen kaas

0.51 tl

Paprikapoeder

2 stuk(s)

Maanzaadbroodje

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)558 kcal
Energie (kJ)2335 kJ
Vetten32 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten35 g
waarvan suikers3 g
Vezels5.2 g
Eiwitten31 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Kom
Garde
Muffinvorm
Muffinvorm

Instructies

1

Snijd de bladpeterselie fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

2

Meng de bladpeterselie, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin. Bak het broodje 6-8 minuten mee met de eimuffins.