Skip to main content
Eimuffins

Eimuffins

met ontbijtspek, bladpeterselie en kaas

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergenen :
Ei
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

20 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten: Selderij)

4 plak(ken)

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ tl

Paprikapoeder

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

25 ml

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

Energie (kJ)1414 kJ
Energie (kcal)338 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd9.3 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers3.4 g
Vezels2 g
Eiwitten22 g
Zout1.1 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

2

Snijd de bladpeterselie fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

3

Meng de bladpeterselie, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders