HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconEimuffins Met Ontbijtspek
topBanner
Eimuffins met ontbijtspek

Eimuffins met ontbijtspek

met bladpeterselie en belegen kaas

Lees meer

.

Allergenen :Melk (inclusief lactose)GerstRoggeSesamzaadGlutenTarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

20 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevattenSelderij)

4 plak(ken)

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Eieren

25 ml

Biologische halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

0.17 zakje(s)

Paprikapoeder

2 stuk(s)

Maanzaadbroodje

(BevatMelk (inclusief lactose), Gerst, Rogge, Sesamzaad, Gluten, TarweKan bevattenMosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten, Eieren)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Zonnebloemolie

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)558 kcal
Energie (kJ)2335 kJ
Vetten32.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten35 g
waarvan suikers3.0 g
Vezels5.22 g
Eiwitten31 g
Zout2.6 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Garde
Muffinvorm
Muffinvorm
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Snijd de bladpeterselie fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

2

Meng de bladpeterselie, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin. Bak het broodje 6-8 minuten mee met de eimuffins.