Skip to main content
Eimuffins

Eimuffins

met ontbijtspek, bladpeterselie en kaas

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergens:
Ei
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

20 g

Verse bladpeterselie

(May be present: Selderij)

4 slice

Ontbijtspek

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

25 g

Geraspte belegen kaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

½ teaspoon

Paprikapoeder

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zonnebloemolie

25 milliliters

Melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Nutrition Values

Energy (kJ)1414 kJ
Calories338 kcal
Fat26 g
Saturated Fat9.3 g
Carbohydrate4 g
Sugar3.4 g
Dietary Fiber2 g
Protein22 g
Salt1.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

2

Snijd de bladpeterselie fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

3

Meng de bladpeterselie, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes