Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
20 g
Verse bladpeterselie
(May be present: Selderij)
4 slice
Ontbijtspek
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
25 g
Geraspte belegen kaas
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ teaspoon
Paprikapoeder
½ tablespoon
Zonnebloemolie
25 milliliters
Melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.
Snijd de bladpeterselie fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.
Meng de bladpeterselie, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.