Wij hebben alvast wat werk uit handen genomen zodat jij in 15 minuten aan tafel zit. De garnalen zijn al gepeld en de kool en wortel hebben we alvast voor je gesneden. De panko zorgt ervoor dat de garnalen mooi goudbruin en lekker crunchy worden - een feestje voor het oog én je smaakpapillen. Dankzij de frisse salade en limoen krijg je voor even het frisse zomergevoel weer terug.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
180 g
Shrimp
25 g
Panko breadcrumbs
¼ piece
Fennel
50 g
Red cabbage & carrot
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
¼ piece
Lime
1 piece
Tomato
3 piece
Flour tortillas
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Sunflower oil
½ tablespoon
White balsamic vinegar
• Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng ze in een kom met 1/2 el zonnebloemolie per persoon, peper en zout. Voeg de panko toe en meng goed, tot de garnalen bedekt zijn met een laagje panko. (TIP)
• Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen 4 – 6 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
Tip: Niet alle panko zal aan de garnalen blijven plakken. Bak de overgebleven panko wel mee en verdeel het in stap 4 over de tortilla's als topping.
• Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in dunne reepjes. Bewaar het eventuele venkelloof.
• Meng in een saladekom de rode kool en wortel met de venkel, mayonaise en 1/2 el witte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
• Verdeel de salade over de tortilla's. (TIP)
• Leg de garnalen erop en verdeel de tomatenblokjes erover.
• Gebruik het venkelloof als garnering en serveer de limoenpartjes erbij.
Tip: Houd je niet van koude tortilla's? Verwarm ze dan voor serveren kort in de pan of magnetron.