HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCiabatta Met Spekomelet
topBanner
Ciabatta met spekomelet

Ciabatta met spekomelet

Met verse bieslook

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Glutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 spriet(en)

Verse bieslook

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

40 gram

Spekblokjes

Zelf toevoegen

scheutje

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

½ el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1699 kJ
Energie (kcal)406 kcal
Vetten821.0 g
waarvan verzadigd8.8 g
Koolhydraten33 g
waarvan suikers3.1 g
Vezels4 g
Eiwitten19 g
Zout1.9 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd de ciabatta doormidden en beleg met de omelet. Serveer met een glas melk.