Skip to main content
Chocolademouse met sinaasappelcoulis (kerst-versie)
Chocolademouse met sinaasappelcoulis (kerst-versie)

Chocolademouse met sinaasappelcoulis (kerst-versie)

En geschaafde amandelen

4.4
(162)

Als het goed is hebben de voorgaande gangen er ook al aan bijgedragen, maar het hoofdingrediënt van het dessert staat erom bekend: chocolade zorgt voor een gelukzalig gevoel. De bittere chocolade vormt een klassieke combinatie met de zoete sinaasappel en het amandelschaafsel biedt de nodige structuur. LET OP: de chocolademousse moet ongeveer 5 uur opstijven in de koelkast.

Allergenen :
Soja
Ei
Melk (inclusief lactose)
Amandelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Hands Off pure chocolade

(Bevat: Soja)

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

100 ml

Slagroom

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Perssinaasappel

20 gram

Amandelschaafsel

(Bevat: Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Zelf toevoegen

3 el

Suiker

snufje

Zout

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

1

Meer informatie over onze Kerstboxen vind je hier: www.hellofresh.nl/kerst

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders