Met dit recept tover je 360 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Nectarine
⅖ head
Botersla
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten, Haver, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
7.5 ml
Basilicumcrème
1 bol(len)
Burrata
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
1.5 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je extra snel zijn? Gebruik een tweede koekenpan om de nectarine tegelijk met de croutons te bakken.