Met dit recept tover je 256 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Broccoli
â…“ stuk(s)
Venkel
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
20 gram
Paprikapesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat Vis)
20 gram
Rucola
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
1.5 el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd ruimte over voor de vis.