HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBananenpannenkoekjes Met Kaneel En Honing
topBanner
Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing

Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing

Lees meer

De pannenkoekjes zijn extra luchtig doordat je geen meel gebruikt!

Allergenen :EiMelk

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

2 stuk(s)

Banaan

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

1 tl

Gemalen kaneel

6 stuk(s)

Perssinaasappel

30 gram

Lijnzaad

(Kan bevattenSoja, Noten, Sesam, Gluten, Pinda's)

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

snufje

Zout

2 el

Roomboter

(BevatMelk)
Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kcal)440 kcal
Energie (kJ)1841 kJ
Vetten17.0 g
waarvan verzadigd8.0 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels3 g
Eiwitten15 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Prak de bananen met een vork in een kom.

2

Voeg de eieren, de helft van de lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork tot een beslag.

3

Verhit ¼ deel van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ deel van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappels uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad.