Bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoekjes

met honing

star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.5 / 4van de 33 beoordelingen
Lees meer
Labels:Breakfast
Allergenen:EiGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingredienten

voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

voor 2 personen

stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

stuks

Banaan

stuks

Tarwebloem

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

stuks

Honing

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)1485 kJ
Energie (kcal)355 kcal
Vetten10.0 g
waarvan verzadigd5.0 g
Koolhydraten52 g
Vezels5 g
Eiwitten11 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kluts de eieren in een kom. Prak 1 ½ banaan met een vork en snijd de overige banaan in plakjes.

2

Voeg de geprakte banaan, het meel en een snufje zout toe aan de kom en meng alle ingrediënten met een garde tot beslag. Voeg een scheutje melk toe om het beslag te verdunnen.

3

Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Maak drie kleine pannenkoekjes van de helft van het beslag en bak 2 – 3 minuten. Keer om en bak nog 2 – 3 minuten, of totdat de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin zijn.

4

Herhaal dit voor de overige 3 pannenkoekjes. Verdeel over de borden, beleg met de plakjes banaan en laat ieder naar smaak honing toevoegen.